QUÈ FEM?

El que fem.

Sobretot, escoltar les vostres necessitats per tractar d’apropar-mos a l’ànima de la vostra idea i si no teniu la idea del tot madurada, us podem ajudar a donar-li forma per tal de començar a construir-la amb les nostres imatges tant de fotografia com de vídeo.

La nostra feina es pot dividir en diferents vessants, la part més tècnica i especifica i la part més creativa i emocional del vostre negoci o empresa.

Per una part podem ajudar-vos en la fotografia tècnica de producte pròpiament dit o amb un vídeo de seguiment de l’elaboració del producte si és el vostre cas.

Per altra part, podem aportar si així ho requeriu un treball més creatiu, on mostrem la part més humana de l’empresa, l’ànima d’aquesta, amb entrevistes i intervencions que donin una identitat personal al vostre negoci.

Realitzem micro-vídeos mensuals o setmanals perquè els feu servir a les xarxes socials, amb missatges més conceptuals, més artístics, amb anuncis d’ofertes, de novetats en els vostres productes, etc…

Donem cobertura a qualsevol esdeveniment de la vostra empresa, convencions, presentacions de productes, inauguracions o semblants…

Tenim diferents pakcs per renovació d’imatges web, manteniments mensuals del banc d’imatges d’empreses, assessorament i manteniment de xarxes socials i SEO, un producte molt útil per poder arribar als vostres clients de manera fàcil i ràpida.

En definitiva el que fem té molt a veure en formar part del vostre projecte, ser un més de l’empresa, sigui gran o petita, donar el nostre punt de vista i entre tots crear un món audiovisual que us faci destacar per sobre de la vostra competència.